Om oss

Sanandum är ett familjeföretag baserat i Uppsala. 

Vi ger vårdgivare och vårdpersonal bättre förutsättningar att lyckas bättre i sitt uppdrag – tillhandahålla god vård för hela Sverige. 

Du som tänker att ett bemanningsföretag är väl det andra likt? Tänk om. 
Företag inom vårdbemanning är olika. Liksom människorna vi jobbar med. 

”VÅRDBEMANNING” är vad vi gör. 
”FOR GOOD” är hur vi gör det. 

Vi på Sanandum är besatta av bättre vårdbemanning. Bättre urval, bättre behovsanalyser, bättre kvalité och att leverera hållbara personallösningar längs hela kedjan. Vi kallar det ”VÅRDBEMANNING FOR GOOD”. 

Sanandum´s 5 budord till dig som konsult eller vårdgivare:

COMPETENCE

Vi är nyfikna. Vi förstår och kan identifiera kompetens när vi ser den. Allt för många brister i kopplingen mellan den kompetens som ett behov efterfrågar och den kompetens en konsult besitter. Vi vet skillnaden och säkerställer att din kompetens tas tillvara på och att vårdgivaren får exakt det denne behöver för stunden. 

PEOPLE

Arbete är världens äldsta anledning att träffas, att samarbeta. Vi vill investera i människor som är lika bra som oss. Eller vill bli. Företrädare för Sanandum är i alla lägen professionella, ansvarstagande med en hög grad av social kompetens.  

QUALITY

Systematiskt kvalitetsarbete är en naturlig del av Sanandums arbetssätt. Inget kvalitetsarbete, ingen förbättring. Ingen förbättring, inget framåtskridande. Vi levererar bästa tänkbara lösning för varje tänkbart behov. Vi är ett långsiktig bemanningsföretag. Kortsiktiga vinningar får under inga omständigheter föregå långsiktigt goda relationer med konsulter eller vårdgivare. 

KNOWLEDGE

Kunskap är makt att välja. Välja rätt. Utan kunskap riskerar du att ta fel beslut. Med hjälp av kunkskap får magkänslan stöd av hjärnan, och då väljer du FOR GOOD. Oavsett om du är vårdgivare eller konsult kommer Sanandum göra allt för att du ska ha rätt kunskap och rätt underlag för de beslut du fattar i samarbetet med oss.

EXPERIENCE

Din upplevelse som konsult och vårdgivare betyder allt för oss. Vi mäter därför er upplevelse av oss löpande för att utvärdera vårt arbetssätt i vår ständiga jakt efter bättre och kvalitetssäkrade processer.